М'ясні зрази з яйцем

8 4 50 хв. 50 хв.

Білоруська кухня це дуже смачно. Сьогодні я Вам запропоную м'ясні зрази з яйцем. Оригінальне блюдо, прикрасить навіть святковий стіл.

Продукти
  • Свинячий фарш - 500 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Зелень - 1 пучок
  • Ріпчаста цибуля - 2 шт.
  • Панірувальні сухарі - 4 ст. л.
  • Рослинне масло - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Приготування

Як робити: М'ясні зрази з яйцем? Дуже просто читайте далі...

1. Курячі яйця залити холодною водою і відварити круто. Остудити, почистити і нарізати невеликими кубиками. Зелень помити, обсушити, дрібно нарізати і змішати з яйцями.

2. М'ясний фарш посолити, поперчити, додати воду і гарненько все перемішати. Ріпчасту цибулю помити, почистити, нарізати дрібними кубиками і додати у фарш. Добре перемішати.

3. З м'ясної маси сформувати коржики. У серединку кожної м'ясної коржі викласти начинку з яєць і зелені, і сформувати котлети, тобто зрази.

4. Збити куряче яйце. Зрази обваляти в панірувальних сухарях, а потім я яйці.

5. Нагріти сковороду, налити рослинне масло і обсмажити зрази з двох сторін. Смажити до золотистої і рум'яної скоринки, 3-4 хвилини. М'ясні зрази з яйцем готові.

Приємного апетиту!

Вгору