М'ясні оладки з свино-яловичого фаршу

7 6 20 хв. 20 хв.

Не завжди є час готувати, тоді я купую готовий фарш і роблю ось такі м'ясні оладки.

Продукти
  • Фарш свино-яловичий - 500 г
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Борошно - 3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Рослинна олія - для смаження
Приготування

Як робити: М'ясні оладки з свино-яловичого фаршу? Дуже просто читайте далі...

Як зробити м'ясні оладки:

1. Ріпчасту цибулю почистити і помити. Натерти на середній тертці.

2. Фарш викласти в миску. Тиснути 1 яйце, сіль, цибулю, перець і борошно. Все добре перемішати.

3. Розігріти сковороду. Налити 6 ст. ложок рослинного масла.

4. Викласти столовою ложкою оладки на сковороду. Смажити м'ясні оладки по 3-4 хвилини з кожного боку на середньому вогні, до золотистого кольору.

5. М'ясні оладки з свино-яловичого фаршу готові. Подати з улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Вгору