М'ясні Кутаби

8 20 60 хв. 60 хв.

Кутаби з м'ясом - смачні як Чебуреки.

Продукти
  • * борошно-500гр.
  • * яйце-1шт.
  • * вода-сіль
  • * Начинка.
  • * фарш мясний (яловичий, можна підлозі-баранячий, напів-яловичий) - 500 г
  • * ріпчаста цибуля - 250 г
  • * сіль, перець
  • * лавашане (це пастила, приготовлена з темної кислої аличі) - 200 мл
Приготування

Як робити: М'ясні Кутаби? Дуже просто читайте далі...

1. М'ясо змішайте з розмеленим цибулею. Додайте за смаком сіль і перець. Додайте лавашаня (пастилу), заздалегідь змішану з водою. Відкладіть в сторону. Вимісіть тісто з борошна з добавкою теплої води, яйця, дрібки солі. Як на пельмені. Зробіть з тіста маленькі колобки по 100 р. Дайте настоятися 5-10 хвилин. На дошці розкачайте з колобка коло з тонкого тіста діаметром приблизно в метр. Візьміть в якості трафарету тарілку діаметром близько 15 див. Розташуйте її на тесті і виріжте кола. З такого тесту у мене виходить 6 рівних кіл. У вас залишаться обрізки від кіл. Зліпіть їх так, щоб вийшов ще один круг. Разом у Вас буде 7 кіл. На круги півмісяцем покладіть фарш, змішаний з пастилою. Накрийте цю половинку інший і ретельно зліпіть краю. Смажити кутаби краще всього на топленому вершковому маслі на сковорідці. Подаються кутаби в гарячому вигляді. Кутаби можна подавати з сумахом. Кутаби роблять не тільки м'яса, але й із зелені, а також з гарбуза.

2. Нуш олсун! Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Шаг №3

Шаг №4

Шаг №5

Шаг №6

Шаг №7

Шаг №8

Вгору