М'ясний штрудель з грибами і болгарським перцем

Нет фото
6 30 хв. 60 хв.

Чудове блюдо для всієї родини, ідеально підходить як для святкового столу, так і для сімейної вечері.

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 150 г
  • Сіль - 1/2 ч.л.
  • Олія рослинна - 2 1/2 ст.л.
  • Вода - 4-5 ст.л.
  • Оцет - 1/2 ст.л.
  • Для начинки:
  • Фарш (будь-який) - 500-600 г
  • Болгарський перець - 1-2 шт.
  • Гриби (будь-які, на ваш смак) - 200-300 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Сир (плавлений) - 1 упак. (8-9 пластинок)
  • Сіль, перець - на смак
Приготування

Як робити: М'ясний штрудель з грибами і болгарським перцем? Дуже просто читайте далі...

Для приготування тіста:

1. Змішати всі інгредієнти для тіста.

2. Закип'ятити чайник і приготувати тарілку, яка може тривалий час утримувати тепло (наприклад, керамічний, або спеціальну, для випічки).

3. Налити окріп у цю тарілку, дати їй нагрітися (5 хвилин).

4. Тісто покласти на поверхню, посипану невеликою кількістю борошна.

5. Тісто накрити нагрітої тарілкою, почекати 15 хвилин.

6. Процедуру з нагріванням тарілки і тесту повторити в загальному 3 рази.

7. Тісто розкачати тонким шаром.

Тісто буде дуже м'яким і податливим, не бійтеся його розгортати.

Для приготування начинки:

1. Цибулю, гриби і болгарський перець злегка обсмажити на сковороді.

2. Додати фарш, часник.

3. Приправити на свій смак, і злегка все це обсмажити до напівготовності.

Готуємо сам штрудель:

1. Викласти на попередньо розкатане тісто нашу начинку.

2. На начинку викладаються пластинки плавленого сиру.

3. Закручуємо акуратно і отримуємо рулет.

4. У попередньо розігріту духовку на 30-40 хвилин при 180-200 градусах.

Вгору