М'ясний рулет з пікантною скоринкою

12 6

Ароматний і ніжний рулет з пікантною скоринкою. Цим блюдом можна не тільки подражнити сусідів, але й приємно здивувати гостей.

Продукти
  • Яловичий фарш - 800 м (я брала 400 г яловичого + 400 г свинячого)
  • Цибуля ріпчаста (середній) - 1 шт.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Білий хліб - 2 скибочки (50 г)
  • Яйце - 1-2 шт.
  • Запашний перець горошком - 3 ч.л.
  • Вершки (можна замінити на сметану) - 150 г Панірувальні сухарі - 50 г
  • Гірчиця (готова) - 1-2 ст.л.
  • Сир (тертий) - 50-80 г Масло рослинне (для змащування форми) - 1 ст.л.
  • Зелень (можна заморожену) - 50 р
Покрокове приготування

Шаг №1

У фарш додати цибулю (дрібно нарізати кубиками), часник видавити через прес), білий хліб (заздалегідь замочити в холодній воді, віджати). Перемішати.

Шаг №2

Потім додати половину зелені, яйце, горошини перцю, перемішати.

Шаг №3

Форму для запікання (я взяла овальну 21х30 см; можна будь-яку) змастити олією і викласти готову масу, надавши форму рулету.

Шаг №4

У вершки додати панірувальні сухарі, гірчицю, сир і решту дрібно порубану зелень. Перемішати.

Шаг №5

Отриманою масою рівномірно змастити рулет.

Шаг №6

Запікати близько 30-40 хв. в заздалегідь розігрітій до 175 градусів духовці, потім ще 15-20 хв. при 200 градусах.

Вгору