М'ясний рулет з начинкою

10 5 30 хв. 110 хв.

Рулет з яловичини з начинкою з шинки, сиру та цибулі-порею. Нічого складного в приготуванні, і виходить дуже смачно!

Продукти
  • Яловичина, цільний шматок - 600 г
  • Шинка - 100 г
  • Сир - 100 г
  • Цибуля-1-2 шт.
  • Вино біле сухе - 200 мл
  • Розмарин свіжий - 1 гілочка
  • Шавлія свіжий - 1 гілочка
  • Олія
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування
1 М'ясний рулет з начинкою, шаг 1

Як приготувати м'ясний рулет з начинкою:

Шматок яловичини розрізати так, щоб вийшов цілісний прямокутник (книгою). М'ясо добре відбити.

:)
2 М'ясний рулет з начинкою, шаг 2

Викласти тонкі скибочки шинки.

3 М'ясний рулет з начинкою, шаг 3

Викласти скибочки сиру

4 М'ясний рулет з начинкою, шаг 4

Цибулю-порей нарізати кільцями і обсмажити на олії 10 хвилин, посолити, поперчити.

5 М'ясний рулет з начинкою, шаг 5

Викласти шар цибулі.

6 М'ясний рулет з начинкою, шаг 6

М'ясо згорнути рулетом, скріпити за допомогою кухонного мотузки і зубочисток так, щоб начинка не змогла вирватися назовні!

7 М'ясний рулет з начинкою, шаг 7

Обсмажити м'ясний рулет з начинкою на рослинному маслі з добавкою гілочки розмарину і шавлії.

8 М'ясний рулет з начинкою, шаг 8

Влити біле вино, підсолити і тушкувати, перевертаючи час від часу, близько 1,5 годин, під кришкою на маленькому вогні. Якщо потрібно, додати трохи бульйону.

9 М'ясний рулет з начинкою, шаг 9

Позбавити рулет від мотузки і нарізати скибочками.

10 М'ясний рулет з начинкою, шаг 10

Подавати м'ясний рулет з начинкою з утворився соусом.

11 М'ясний рулет з начинкою, шаг 11

Готовий м'ясний рулет з начинкою. Приємного апетиту!

Вгору