М'ясний хліб з сиром

12 6 15 хв. 70 хв.

М'ясний хліб готується з яловичого фаршу з додаванням сиру і прянощів.

Продукти
  • Фарш яловичий - 450 г
  • Сир чеддер (нарізаний кубиками) - 60 г
  • Яйця (злегка збиті) - 2 шт.
  • Хліб білий (шматочки) - 50 р
  • Кетчуп - 0,5 склянки
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) - 1 склянка
  • Петрушка свіжа (рублена) - 5 ст. л.
  • Пахта - 0,25 склянки
  • Часник (подрібнений) - 1 ст. л.
  • Гірчиця діжонська - 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. л.
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: М'ясний хліб з сиром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати м'ясний хліб з сиром:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. В чашу кухонного процесора помістити шматочки хліба, пульсувати до утворення крихтоподібною маси (повинен вийти приблизно 1 склянка крихт). Висипати крихти одним шаром на деко, помістити в духовку на 6 хвилин. Дати охолонути.

3. У великій мисці змішати смажені хлібні крихти, 1/2 склянки кетчупу, цибуля, 3 столові ложки петрушки, пахту, часник, гірчицю, перець, сіль, сир, яйця і фарш. Вимісити фарш до однорідності.

4. Форму розміром 22х12 см змастити рослинним маслом, викласти в неї фарш (не утрамбовувавши).

5. Помістити форму з фаршем в розігріту духовку, випікати м'ясний хліб близько 30 хвилин. Потім змастити верх 1/4 склянки кетчупу і помістити м'ясний хліб в духовку ще хвилин на 25 (термометр для м'яса повинен показати температуру 80 градусів).

6. Дати м'ясу охолонути при кімнатній температурі 10 хвилин, а потім нарізати м'ясний хліб скибочками. Посипати що залишилася петрушкою.

Вгору