М'ясне рагу з овочами в медленноварке

9

М'ясне рагу, приготоване в медленноварке, виходить дуже ніжним і соковитим.

Продукти
  • Яловичий стейк (нарізаний смужками) - 900 г
  • Перець болгарський різнобарвний (очищений від насіння і нарізаний смужками) - 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста великий (нарізаний півкільцями) - 2 шт
  • Помідори консервовані, без шкірки - 400 г
  • Часник (подрібнений) - 3 зубки
  • Яловичий бульйон - 1 склянка
  • Легкий соєвий соус - 1/4 склянки
  • Рисовий оцет - 2 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Масло рослинне без запаху
  • Рис відварний, гарячий (на гарнір) (за бажанням)
Приготування

Як робити: М'ясне рагу з овочами в медленноварке? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати м'ясне рагу з овочами в медленноварке:

1. Чашу великий медленноварки скропити рослинним маслом. Викласти на дно шматочки м'яса, потім нарізаний болгарський перець, цибуля, помідори і подрібнений часник.

2. У невеликій мисці змішати бульйон, соєвий соус, оцет, крохмаль і цукор. Залити цією масою вміст медленноварки.

3. Закрити повільноварку кришкою і готувати м'ясне рагу з овочами на повільній потужності 7 годин або на сильній потужності 4 години.

4. Подавати м'ясне рагу з гарячим рисом (за бажанням).

Вгору