М'яке пористе тісто для піци

7 10 хв. 40 хв.

Любите піцу, а не знаєте як зробити тісто? А ми вам підкажемо.

Продукти
  • Борошно — 3 склянки, Яйця — 2 шт.
  • Дріжджі сухі активні — 6 г
  • дріжджі свіжі — 50 г
  • Молоко — 1 склянка
  • Масло вершкове — 4 ст. ложки
  • Сіль — 1 щіпка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування м'якого пористого тіста для піци перед вами.

Шаг №2

Як приготувати м'яке тісто для піци:

На самому маленькому вогні розтопити вершкове масло.

Шаг №3

Дріжджі розвести в молоці, посолити, вбити яйця, перемішати.

Шаг №4

Просіяти борошно. Потім всипати борошно в яєчно-молочну суміш.

Шаг №5

Перемішати все ложкою.

Шаг №6

Руками замісити тісто.

Шаг №7

Додати розтоплене масло і ретельно перемішати. Готове тісто поставити в тепле місце, накрити рушником, дати йому підійти (20-30 хвилин).

Шаг №8

М'яке пористе тісто для піци готово. Сформувати основу для піци.

Вгору