Морковник

Нет фото

Солодкий і корисний пиріг.

Продукти
  • Маргарин — 250 г
  • Цукор 1 склянка
  • Яйце — 2 шт.
  • Сода — 0,5 ч. л.
  • Морква сира (подрібнена) — 1 склянка
  • Борошно — 2,5 склянки
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Морковник? Дуже просто читайте далі...

250 г маргарину розтопити. Додати 1 склянку цукру, розтерти цукор з маргарином.

Додати 2 яйця, 0,5 ч. л. соди, 1 стакан дрібно нарізаної моркви, 2,5 склянки борошна. Перемішати тісто до однорідної маси.

Форму змастити маслом. Викласти тісто у форму. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів.

Вгору