Молода картопля, приготована в іспанському стилі

10

Дуже простий рецепт приготування молодої картоплі по-іспанськи, з пряною пастою і болгарським перцем.

Продукти
  • Картопля молода - 680 г
  • Олія оливкова - 75 г (5 ст. л.)
  • Часник (чищений і нарізаний тонкими пластинами) - 2 зубки
  • Перець чилі (очищений від насіння і дрібно різаний) - 2-3 шт.
  • Кумін мелений - 1/2 ч. л.
  • Паприка - 2 ч. л.
  • Червоний або білий винний оцет - 2 ч. л.
  • Перець болгарський червоний або зелений (очищений від насіння і нарізаний смужками) - 1 шт
  • Сіль крупна
Приготування

Як робити: Молода картопля, приготована в іспанському стилі? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати молоду картоплю:

1. Молоду картоплю почистити (зішкребти плівку) і покласти в холодну, злегка підсолену воду. Поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Готувати близько 10 хвилин, до м'якого стану. Картоплю відкинути на друшляк, дати воді стекти. Якщо картопля великий, то розрізати на половинки.

2. У великій сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію, викласти картоплю і смажити, помішуючи, до золотистого кольору.

3. Тим часом розім'яти в ступці часник, нарізаний чилі і кумін. Додати до цієї суміші паприку і оцет, добре перемішати. Викласти пряну пасту в сковороду з картоплею. Також викласти в сковороду болгарський перець, добре перемішати і готувати близько 2 хвилин. Перекласти картоплю на блюдо і посипати крупною сіллю.

Вгору