Молюски з цибулею і смаженим перцем

11

Любителям морепродуктів пропоную приготувати морські двостулкові молюски з цибулею і смаженою болгарським перцем.

Продукти
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (порізаний смужками) - 2 1/2 склянки
  • Часник (подрібнений) - 3 зубки
  • смажений Перець болгарський (нарізаний) - 1/2 склянки
  • Курячий бульйон - 1/3 склянки
  • Херес сухий - 3 ст. л.
  • Чорний мелений перець - 1/2 ч. л.
  • Паприка - 1/4 ч. л.
  • Сіль - 1/8 ч. л.
  • двостулкові Молюски білі - 900 г
  • Петрушка свіжа (рублена) - 1/4 склянки
Приготування

Як робити: Молюски з цибулею і смаженим перцем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати морські двостулкові молюски:

1. У великому сотейнику на середньо-сильному вогні розігріти оливкову олію. Висипати в сотейник смужки цибулі і смажити, помішуючи, до злегка золотистого кольору, протягом приблизно 5 хвилин. Ввести в сотейник часник і смажити ще близько 30 секунд. Додати в сотейник болгарський перець, курячий бульйон, херес, чорний мелений перець, паприку, сіль і молюски.

2. Закрити сотейник і готувати морські двостулкові молюски до моменту, коли всі вони розкриються, приблизно 4 хвилини. Якщо залишаться вперті черепашки, які не захочуть розкриватися, видалити їх.

Розкриті молюски викласти на сервірувальне блюдо і посипати петрушкою. Подавати морські двостулкові молюски відразу ж.

Вгору