Мигдальний рулет з малиновою начинкою

13

Пухкенький бісквітний рулет дуже просто приготувати вдома. Начинка з малинового джему відмінно підходить для такого рулету.

Продукти
  • Яйця — 4 шт.
  • Мигдальний паста — 0,25 склянки
  • Цукрова пудра — 0,25 склянки
  • Цукор — 0,75 склянки
  • Олія рослинна
  • Борошно — 90 г
  • Рахрыхлитель — 1 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • *
  • Джем малиновий — 2/3 склянки
  • Вершки для збивання — 0,5 склянки
  • Цукрова пудра — 0,25 склянки
  • Малина свіжа для прикраси (за бажанням)
Приготування

Як робити: Мигдальний рулет з малиновою начинкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати мигдальний рулет з малиновою начинкою:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. У чашу блендера або кухонного процесора насипати цукор і покласти мигдалеву пасту, подрібнити до однорідності. Відставити в сторону.

3. Прямокутний деко розміром 25х37 см змастити рослинним маслом, застелити пергаментом, знову змастити маслом і присипати 2 ч. ложками борошна. Відставити в сторону.

4. У невеликій мисці змішати борошно з розпушувачем і сіллю.

5. Яйця вилити у велику миску, збивати міксером на максимальній швидкості протягом 4 хвилин. Потім поступово ввести цукор і ваніль, збивати на середній швидкості близько 3 хвилин. У цю масу ввести половину борошна, акуратно перемішати лопаткою, потім ввести муку, знову перемішати.

6. Викласти тісто на деко, розрівняти поверхню лезом ножа. Помістити в розігріту духовку, випікати корж близько 10 хвилин, до чистої дерев'яної палички при проколі.

7. Чисте вафельний рушник присипати 2 ст. ложками цукрової пудри і викласти на нього корж. Пергамент видалити. Зверху корж посипати 2 ст. ложками цукрової пудри. Дати коржу охолонути близько 1 хвилин.

8. Починаючи з широкого краю, згорнути корж рулетом разом з рушником. Покласти мигдальний рулет на решітку, залишити на 1 годину.

9. Акуратно розгорнути рулет, від'єднати рушник від коржа. Змастити корж джемом, залишаючи порожніми близько 1 см від кожного краю. Знову згорнути корж рулетом, покласти мигдальний рулет швом на блюдо.

10. У миску вилити вершки і насипати ¼ склянки цукрової пудри, збити міксером на середній швидкості до стійкого стану.

11. Мигдальний рулет порізати на 8 частин і подавати на порційних тарілках, прикрасивши збитими вершками і малиною (за бажанням).

Вгору