Мигдальні мафіни з маракуєю

11

Готуються мафіни з додаванням меленого мигдалю, білого шоколаду і маракуї.

Продукти
  • Шоколад білий (рубаний) — 100 г
  • Мигдаль мелений — 100 г
  • Маракуйя, м'якоть (свіжа або консервована) — 90 г
  • Масло вершкове — 90 г
  • Борошно — 75 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Цукрова пудра — 225 г
  • Цедра апельсина — 1 ч. л.
  • Яєчні білки — 6 шт
  • вершкове Масло-для змазування формочок
Приготування

Як робити: Мигдальні мафіни з маракуєю? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати мигдальні мафіни з маракуєю:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Змастити маслом 12 формочок для мафінів.

2. На водяній бані розтопити білий шоколад і вершкове масло. Зняти з лазні, дати охолонути.

3. В окремій мисці змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати цукрову пудру, мигдаль і цедру, перемішати.

4. Яєчні білки збити до пишної піни, поступово ввести в білки сухі інгредієнти, розтоплений шоколад і половину м'якоті маракуї, акуратно перемішати. Викласти тісто в підготовлені форми, наповнюючи їх на половину.

5. М'якоть маракуї викласти в центр мафінів і помістити в розігріту духовку, випікати мигдальні мафіни 15-18 хвилин, до золотистого кольору. Потім дістати мигдальні мафіни з духовки, дати охолонути протягом 5 хвилин і можна дістати мафіни з формочок.

Вгору