Мигдальне печиво

6 30 хв. 65 хв.

Це мигдалеве печиво готується з додаванням меленого мигдалю.

Продукти
  • Мигдаль мелений — 300 г
  • Масло вершкове (різане кубиками) — 180 г
  • Яйця великі (злегка збиті) — 4 шт.
  • Борошно — 300 г
  • Цукор — 200 г
  • Сіль — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Мигдальне печиво? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати мигдальне печиво:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом квадратну жаростійку форму розміром 26х26 див.

2. В окремій мисці змішати борошно, мигдаль, цукор і сіль. Викласти цю масу вершкове масло, перемішати руками до крошкообразного стану, додати яйця, добре перемішати.

3. Викласти тісто в підготовлену форму, придавлюючи руками. Помістити в розігріту духовку і випікати мигдальне печиво 35-40 хвилин, до золотистого кольору.

4. Готове мигдальне печиво дістати з духовки, дати охолонути близько 10 хвилин при кімнатній температурі. Охолоджене мигдальне печиво порізати на ромбики.

Вгору