Мідії варені

7 2 15 хв. 20 хв.

Швидке блюдо з мідій.

Продукти
  • Мідії варені - 250-350 г
  • Цибуля - 2-3 шт.
  • Олія - 3-5 ст. ложок
  • Сіль - 0,25 ч. ложки
  • Перець чорний горошком - 3-6 шт
  • Зелень петрушки - 0,25 пучка
  • Зелень кропу - 0,25 пучка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти.

Шаг №2

1 л води довести до кипіння. Додати сіль і перець горошком. Відварити мідії в підсоленій воді з перцем (5 хвилин).

Шаг №3

Готові мідії вийняти шумівкою, нарізати дрібними кубиками.

Шаг №4

Цибулю очистити, нарізати кубиками.

Шаг №5

У сковороді або каструлі з товстим дном розігріти олію. Викласти мідії.

Шаг №6

Додати цибулю, спеції (помолоти чорний перець). Перемішати.

Шаг №7

На невеликому вогні тушкувати до повної готовності (5 хвилин).

Шаг №8

Зелень нарізати.

Шаг №9

Викласти в блюдо, прикрасити зеленню.

Вгору