Мексиканський курячий суп

10 6 30 хв. 50 хв.

Для такого мексиканського супу знадобляться консервовані гострі помідори, кукурудза, гарбуз, солодкий і гострий перець, куряче філе.

Продукти
  • Помідори консервовані, очищені, у гострому соусі (рубані) — 400 г філе Куряче варене (різане кубиками) — приблизно 2 склянки (300 г)
  • Кукурудза заморожена — 1 склянка
  • Гарбуз чищеная (різана кубиками) — 1,5 склянки
  • Перець болгарський червоний (рубаний) — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (рубана) — 1 шт.
  • Олія рослинна — 2 ч. л.
  • Перець чилі мелений — 1,5 ч. л.
  • Кумін мелений — 1 ч. л.
  • Бульйон курячий — 800 г
  • Кінза для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Мексиканський курячий суп? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати мексиканський курячий суп:

1. У великій чавунній каструлі (казанку) розігріти оливкову олію, висипати цибулю і болгарський перець, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Посипати овочі порошком чилі і кумином, готувати ще 30 секунд.

2. Залити овочі бульйоном, 1,75 склянкою води, додати помідори і гарбуз. Довести масу до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою, готувати близько 20 хвилин, до м'якого стану гарбуза. Потім додати кукурудзу і куряче філе, готувати мексиканський курячий суп пару хвилин.

3. Подавати мексиканський курячий суп в порційних тарілках, посипавши кінзою (за бажанням).

Вгору