Масляний крем з лимоном і згущеним молоком

4

Масляний крем з лимоном виходить набагато ніжніше, ніж звичайний крем з масла і згущеного молока.

Продукти
  • Масло вершкове — 200 г
  • цукрова Пудра — 100 г
  • Молоко згущене — 2-3 ст. ложки
  • Лимон — 0,75-1,50 шт.
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти.

Шаг №2

Цедру натерти на дрібній тертці, вичавити сік.

Шаг №3

Розтерти масло до білого.

Шаг №4

Потім потроху додавати в нього цукрову пудру. Продовжувати збивати.

Шаг №5

Продовжуючи збивати, поступово ввести згущене молоко.

Шаг №6

В отриману пишну однорідну масу додати цедру і, поступово, сік лимона. Перемішати і знову ретельно збити.

Шаг №7

Крем готовий!

Даної кількості крему вистачить, щоб покрити поверхню і боки торта з одного коржа і для того, щоб зробити прикраси з крему. Якщо у торта два коржа, зробіть 1,5 порції крему.

Вгору