Масло з копченою сьомгою (для бутербродів)

4

Дуже смачне рибне масло для бутербродів. Таке масло можна готувати до будь-якого свята. Впевнена, що ваші гості оцінять це блюдо по достоїнству.

Продукти
  • Сьомга подкопченная — 180 г
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 150 г
  • Зелень кропу — 6 гілочок
  • Гірчиця французька 1 ч. л.
  • Приправа до риби — 1/3 ч. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти.

Шаг №2

Порубати зелень. Дрібно нарізати сьомгу.

Шаг №3

З'єднати розм'якшене вершкове масло, сьомгу, зелень, гірчицю, прянощі. Перемішати.

Шаг №4

Сформувати масло в прямокутник, упакувати в харчову плівку, покласти в холодильник застигати.

Шаг №5

Намастити на скибочки хліба і подати до столу.
Приємного апетиту!

Вгору