Маринований тунець

5

Відмінна закуска — свіжий тунець, маринований з васабі, соєвим соусом і зеленою цибулею.

Продукти
  • Тунець (свіжий) — 400 г
  • Шисо (перилла), свіжі листя — 4 шт.
  • Крес-салат — 1 пучок
  • Паста васабі — 20 г (4 ч. л.)
  • Соєвий соус — 4 ст. л.
  • Цибуля зелена — 8 шт.
Приготування

Як робити: Маринований тунець? Дуже просто читайте далі...

1. Філе тунця підморозити в морозилці, щоб легше було нарізати. Тунця порізати кубиками розміром 2х2 див.

2. Крес-салат викласти на 4 сервірувальні тарілки в довільному порядку, або зв'язати салат невеликими пучками і викласти на тарілки.

3. За 5-10 хвилин до подачі у мисці змішати васабі і соєвий соус, викласти в цей маринад кубики тунця і нарізаний зелений лук (тільки зелена частина), добре перемішати, залишити на 5-10 хвилин.

4. Викласти шматочки тунця на підготовлені тарілки і посипати листям шисо, нарізані тонкою соломкою.

Вгору