Маринований сир тофу, смажений «стир-фрай»

10

Сир тофу маринується в гострому маринаді і смажиться в воке методом стир-фрай.

Продукти
  • Сир тофу (нарізаний дрібними кубиками) — 300 г
  • Лимонна трава (рублена) — 3 стебла
  • Соєвий соус — 3 ст. л.
  • Перець чилі червоний (дрібно рубаний) — 2 шт
  • Часник (роздавлений) — 2 зубки
  • Куркума мелена — 1 ч. л.
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Олія соняшникова рафінована — 1 ст. л.
  • Арахіс смажений (рубаний) — 1 ст. л.
  • Базилік свіжий — 1 пучок
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Маринований сир тофу, смажений «стир-фрай»? Дуже просто читайте далі...

1. У мисці змішати рубану лимонну траву, соєвий соус, чилі, часник, куркуму і цукор, добре перемішати. Додати щіпку солі, викласти в цей маринад кубики сиру, добре перемішати, відставити в сторону для того, щоб сир добре промариновался.

2. У воке або іншій великій сковороді розігріти масло, викласти сир, готувати, помішуючи, до золотистого кольору з усіх боків, потім додати арахіс і майже все листя базиліка, перемішати. Зняти сковороду з плити.

3. Подавати сир у невеликих порційних пиалках, прикрасивши листочками базиліку.

Вгору