Маринована капуста з солодким перцем

9

Квасимо овочі на зиму? Дуже просто можна приготувати цвітну капусту, мариновану з перцем.

Продукти
  • Капуста кольорова — 1 кг
  • Перець солодкий червоний — 1 кг
  • Перець солодкий зелений — 1 кг
  • Зелень петрушки — 5-6 гілочок
  • Зелень кропу — 5-6 гілочок
  • Перець стручковий гіркий — 1 шт.
  • Заливка:
  • Оцет 9% — 0,5 л
  • Вода — 1 л.
  • Сіль — 100 р
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти за рецептом маринованої капусти з солодким перцем перед вами.


Капусту, перець і зелень вимити, дати стекти воді.

Шаг №2

Як приготувати мариновану капусту з солодким перцем:

Капусту розділити на суцвіття.

Шаг №3

Перець очистити від плодоніжок і насіння, нарізати великими смужками або на 4 частини.

Шаг №4

Червоний і зелений перець не змішувати.

Шаг №5

Зелень і гіркий перець дрібно нарізати.

Шаг №6

У підготовлений посуд укласти шарами перець зелений.

Шаг №7

Шар зеленого перцю посипати сумішшю з нарізаної зелені та гіркого стручкового перцю.

Шаг №8

Потім викласти на нього цвітну капусту.

Шаг №9

А потім перець червоний. Так повторювати до заповнення посуду.

Шаг №10

Приготувати маринад ДЛЯ цвітної капусти з солодким перцем: закип'ятити воду, додати сіль, добре розчинити і влити оцет. Відразу зняти з вогню і охолодити.

Шаг №11

Потім маринадом залити овочі.

Шаг №12

Покласти невеликий гніт і поставити в холодне місце.

Шаг №13

Маринована капуста з солодким перцем готова.
Приємного апетиту!

Вгору