Маринована капуста по-корейськи

6 60 хв.

Існує безліч рецептів цієї чудесної закуски. Маринована капуста по-корейськи прикрасить святковий стіл і різноманітить пісне меню.

Продукти
  • Капуста білокачанна - 1 качан
  • Морква - 3-4 шт.
  • Часник - 1 головка
  • Вода - 1 л
  • Оцту (9%)- 1 ст. ложка
  • Цукор - 1 склянка
  • Масло рослинне - 1 стакан
  • Сіль кам'яна - 3 ст. ложки
  • Лавровий лист - 3-4 шт.
  • Перець чилі - 1 шт.
  • Перець горошком - 6-10 шт.
Покрокове приготування

Шаг №1

Капусту білокачанну нарізати тонкою соломкою.

Шаг №2

Моркву почистити і помити, натерти на крупній тертці.

Шаг №3

Часник почистити і дрібно порубати ножем або пропустити через часникодавку.

Шаг №4

Перець чилі помити, очистити від насіння. Нарізати дрібною соломкою.

Шаг №5

Зробити маринад. Змішати рослинне масло, сіль, лаврове листя, перець горошком, воду і цукор. Ретельно перемішуючи, довести до кипіння. Додати оцет, перемішати. Зняти з вогню.

Шаг №6

У мисці з'єднати моркву, капусту, часник і перець чилі. Добре перемішати. Залити маринадом. Накрити кришкою і так залишити до повного охолодження.

Шаг №7

Маринована капуста по-корейськи готова. Після охолодження зберігати в холодильнику.
Приємного апетиту!

Вгору