Маринад для шашлику на вині

20 хв.

Ось і дочекалися теплих деньків. Все на маївку, всі на пікнік! А який пікнік без шашличка? :)

Продукти
  • М'ясо (баранина, свинина) - 1 кг
  • Вино червоне сухе - 300 мл
  • Цибуля ріпчаста - 5-7 шт.
  • Червоний перець мелений - 1 щіпка
  • Чорний перець мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Лавровий лист (за бажанням) - 1-2 шт.
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для шашлику перед вами.

Шаг №2

М'ясо помити, обсушити.

Шаг №3

Нарізати м'ясо шматочками.

Шаг №4

М'ясо скласти в миску.

Шаг №5

Цибуля ріпчаста почистити, помити, нарізати півкільцями.

Шаг №6

М'ясо посолити, поперчити.

Шаг №7

Додати до м'яса цибулю.

Шаг №8

М'ясо добре і ретельно перемішати. Залишити на 15 хвилин.

Шаг №9

Влити червоне сухе вино і ще раз добре перемішати. Маринад для шашлику на вині готовий.

Шаг №10

Залишити мариноване м'ясо при кімнатній температурі на 1 годину, потім поставити на 10 годин в холодильник. (М'ясо замаринується швидше, якщо його залишити при кімнатній температурі на 3-4 години.)

Смажити шашлик на свіжому повітрі і в хорошій компанії. :)

Вгору