Маринад для шашлику «Лимонний»

9 4 15 хв.

Дуже смачний рецепт для маринування м'яса. Лимонний сік у поєднанні з великою кількістю цибулі дає чудовий результат.

Продукти
  • М'ясо (свинина, баранина, телятина) - 1 кг
  • Лимон - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 кг
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Перець червоний - за смаком
  • Коріандр - за смаком
  • Куркума - за смаком
  • Каррі - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта перед вами.

Шаг №2

М'ясо помити, осушити.

Шаг №3

Нарізати м'ясо на порційні шматочки. Скласти в миску.

Шаг №4

Цибуля ріпчаста почистити, помити, нарізати тонкими кільцями.

Шаг №5

Лимон помити, зняти за допомогою терки цедру.

Шаг №6

М'ясо злегка посолити. Додати спеції і цедру лимона.

Шаг №7

Добре перемішати. Викласти цибулю. Цибуля при перемішуванні гарненько розім'яти руками до рясного виділення соку. Вичавити з лимона сік, полити м'ясо.

Шаг №8

Все добре перемішати. М'ясо накрити, маринувати в холодильнику 2-12 годин. Смажити шашлик звичайним способом.
Приємного апетиту!

Вгору