Маринад для грибів

10

Простий маринад для консервації будь-яких грибів. Рекомендуємо.

Продукти
  • На 2 літрові банки:
  • Гриби — 2 кг (скільки піде)
  • Вода — 1 л
  • Оцет 9% — 250 мл
  • Цукор — 2 ст. ложки
  • Сіль — 4 ч. ложки
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Перець духмяний горошком — 6 горошин
  • Гвоздика — 3 шт.
  • Кориця — на кінчику ножа (за смаком)
  • Листя чорної смородини (за бажанням) — 6 листочків (за смаком)
  • Кріп (зелень або парасольки) — 3 гілочки (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти на маринад для грибів перед вами.

Шаг №2

Як приготувати маринад для грибів:

Інгредієнти грибного маринаду перемішати до розчинення цукру і солі.

Шаг №3

Довести маринад до кипіння.

Шаг №4

Вимити і додати кріп і за бажанням листя смородини. Зняти маринад для грибів з вогню і дати настоятися.

Шаг №5

Маринад для грибів готовий.

Вгору