Манти-трояндочки

9

Головна «сіль» цього рецепту — згорнути манти красиво.

Продукти
  • Яйце — 1 шт. (у мене був просто білок)
  • Вода — 0,75 склянки
  • Борошно — 2,2 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Масло рослинне — для вимішування
  • *
  • Філе свинини — 200 г
  • Морква — 1 маленька
  • Цибуля — 1 маленький
  • Сіль
  • Приправи
Покрокове приготування

Шаг №1

Для тіста: в чашу вилити воду, вбити яйце, посолити за смаком; поступово додати борошно і вимісити тісто.
Для начинки: порізати тонкими пластинками м'ясо, натерти моркву, дрібно нашаткувати цибулю; все змішати, додати сіль і приправи.

Шаг №2

Тісто поділити на 2 частини. Кожну частину розкачати і розрізати на 3 смуги.
Викласти в лінію трохи начинки, зліпити краю в трубочку і згорнути спіраллю.
Варити в змащеній маслом пароварці 40-60 хвилин.
Приємного апетиту!

Вгору