Манти м'ясні

8

Можна готувати манти в пароварці, але краще всього в мантышнице.

Продукти
  • Для тіста:
  • Яйце - 1 шт.
  • тепла Вода - 0,5 склянки
  • Сіль
  • Борошно - 1 склянка
  • Для начинки:
  • М'ясо (бажано дрібно порзане, не фарш)
  • Цибуля - 2-3 шт. (чим більше, тим смачніше і соковитіше)
  • Спеції, приправи за смаком
Приготування

Як робити: Манти м'ясні? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати манти:

Тісто на манти: борошно (на око, приблизно склянку), 1 яйце, півсклянки теплої води, сіль. Приготоване тісто кладу в поліетиленовий пакет і залишаю в теплі хвилин на 40.

Начинка: будь-яка м'ясна, дуже смачні манти з гарбузовою начинкою. У мене в даному випадку - дрібно порубана яловичина і свинина, перемішана з дрібно порубаним ріпчастою цибулею. Готувала манти в мантышнице.

Вгору