Манник з вишнею

1 68 хв. 1 хв.

Красиве і смачне!

Продукти
  • 1 ст. манки
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. кефіру
  • 2 яйця
  • 200 гр замороженої вишні
  • 4 ст. ложки борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста
  • 2 ч ложки ванільного цукру
Приготування

Як робити: Манник з вишнею? Дуже просто читайте далі...

Змішали кефір з яйцями і поклали на нього манку, цукор, борошно, ванілін і розпушувач.

Всі оч добре перемішали і відставили на 30 хв для набрякання манки... (можна менше)

поки манка розбухає включили духовку нагріватися.

Вишню притрушували цукром і перемішали. Дістали форму, на дно висипали 1/3 вишні

потім тісто, а потім решту вишеньку...

Духовка, вже розігріта до 180 градусів... ставимо форму в духовку на 1 годину

чи до характерної... жовтої... ну... ви розумієте... скоринки...

Вгору