Манник «Апельсиновий „ (пісний)

7 8 50 хв.

Це дуже смачний манник, більше того, я такого смачного ніколи не їла ще. Ніжний, ароматний. Якщо врахувати, що випічка ще і пісна. Це просто диво. Дарую його вам.

Продукти
  • Манна крупа - 200 г
  • Сік апельсиновий - 200 г
  • Борошно - 200 г
  • Цукор - 200 г
  • Рослинна олія - 100 г
  • Цедра апельсина - 1 ч. ложка
  • Сода - 1 ч. ложка
Покрокове приготування
1 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 1

Продукти для пісного лепешняку перед вами.

:)
2 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 2

Як приготувати «Апельсиновий» манник (пісний):

Включити духовку. Натерти на тертці апельсинову цедру. Видавити з апельсинів сік. Чи можна використовувати готовий сік з пакетів.

3 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 3

У миску налити апельсиновий сік. Додати манку. Добре перемішати.

4 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 4

Потім додати цукор, рослинна олія. Перемішати.

5 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 5

Додати апельсинову цедру. Перемішати. Залишити на 20-30 хвилин для набухання манки.

6 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 6

Додати соду (не гасити, тому сік кислий). Перемішати.

7 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 7

Борошно просіяти. Додавати борошно невеликими порціями, весь час перемішуючи (щоб не було грудочок).

8 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 8

Тісто для пісного лепешняку готове, виходить по консистенції як сметана.

9 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 9

Форму змастити рослинним маслом. Притрусити борошном або панірувальними сухарями.

10 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 10

Тісто вилити у форму. Форму поставити в духовку на середню полицю. Випікати пісний манник при 180-190 градусах близько 40 хвилин.

11 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 11

Манник «Апельсиновий» (пісний) готовий.

12 Манник «Апельсиновий „ (пісний), шаг 12

Готовий пісний манник. Приємного апетиту!

Вгору