Манжо

12

Приготуємо болгарський овочевий салат манжо на зиму.

Продукти
  • Помідор - 3 кг
  • Баклажани - 2 кг
  • Перець болгарський - 2 кг
  • Цибуля - 1 кг
  • Морква - 300 г
  • Часник - 1 головка
  • Олія рослинна - 200 г
  • Оцет 9% - 100 г
  • Сіль - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч.л.
  • Перець гіркий - 1/5 стручка
Покрокове приготування
1 Манжо, шаг 1

Підготувати все для манжо з баклажанів з перцем і помідорами. Овочі відібрати, помити.

:)
2 Манжо, шаг 2

На м'ясорубці перекрутити помідори.

3 Манжо, шаг 3

Баклажани нарізати кружечками.

4 Манжо, шаг 4

Перець нашаткувати соломкою.

5 Манжо, шаг 5

Цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити на м'ясорубці гіркий перець, морква, часник. Всі овочі об'єднати.

6 Манжо, шаг 6

Додати цукор, сіль, оцет, перець і рослинне масло.

7 Манжо, шаг 7

Довести овочі до кипіння і на повільному вогні тушкувати 40 хвилин.

8 Манжо, шаг 8

Розлити салат манжо в сухі стерилізовані банки і закатати.

Вгору