Малосольні овочі

11 10 хв.

Ну, вже простіше нікуди! Малосольні овочі - швидко і смачно.

Продукти
  • Огірочки - 10 шт
  • Помідори черрі - 10-15 шт.
  • маленький Перчик - 5 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Листя смородини, винограду, вишні
  • Кріп
  • Лавровий лист, Чорний перець горошком - 5 шт.
  • Гвоздика - 3 шт.
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 1,5 ст.л.
Приготування

Як робити: Малосольні овочі? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати малосольні овочі:

1. У огірочків відрізати попки і проколоти ножем в декількох місцях. Помідори проткнути біля плодоніжки. Перчики теж потикати ножиком.

2. Укладаємо в миску листя смородини, винограду, кріп, лавровий лист, часник, перець горошком і гвоздику.

3. Готуємо розсіл: воду доводимо до кипіння і розчиняємо у ній сіль. Розсіл повинен бути досить солоним! Заливаємо овочі, прикриваємо блюдцем, щоб не спливали, і залишаємо при кімнатній температурі до охолодження. Потім прибираємо в холодильник.

Через добу можна вживати. У холодильнику малосольні овочі зберігаються мінімум тиждень (якщо раніше не з'їсте).

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Овочі, підготовлені для засолювання. Через добу малосольні овочі можна вживати.

Вгору