Малосольні огірки швидкого приготування

9 10 40 хв. 1440 хв.

Простий рецепт малосольних огірків швидкого приготування займе у вас мінімум часу, і вже завтра можна буде поласувати смачними малосольними огірочками.

Продукти
  • Огірки — 3 кг
  • Листя дуба, смородини, вишні, хрону — по 1 гілочці (за смаком)
  • Кріп — 2-3 гілочки (за смаком
  • Часник — 3-4 зубчики (за смаком)
  • Для розсолу:
  • Вода — 2,5 л
  • Сіль — 200 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для швидкої засолювання малосольних огірків перед вами.

Шаг №2

Як приготувати малосольні огірки швидкого приготування:

До засолюванні огірки слід підготувати: спочатку миють.

Шаг №3

А потім на носику і біля плодоніжки обрізати шкірку, посередині огірок потрібно проткнути ножем.

Шаг №4

Роблять розсіл. Для цього в воді розчиняють 200 г солі, доводять до кипіння. Варять на середньому вогні 2-3 хвилини.

Шаг №5

Часник очищають, нарізають часточками. Зелень промивають.

Шаг №6

Для того, щоб малосольні огірки швидкого приготування були щільними і хрусткими, на дно банки і зверху кладуть 2-3 жмені листя дуба, смородини, вишні. Також додають пару листя хрону, кілька парасольок кропу і часточок часнику.

Шаг №7

У банку накладають щільно огірки. Зверху кладуть зелень.

Шаг №8

Щоб малосольні огірки швидкого приготування були готові на наступний день, їх повністю заливають гарячим міцним розсолом.

Шаг №9

Огірки залишають для просола на добу при кімнатній температурі.

Шаг №10

На наступний день необхідно злити розсіл, щоб огірки не встигли увібрати занадто багато солі. Малосольні огірки швидкого приготування готові.
Приємного апетиту!

Вгору