Малинова піца з марципаном і мигдалем

13

Солодка піца з легкістю замінить пиріг на чаюванні і здивує ваших гостей.

Продукти
  • Борошно пшеничне - 1 1/2 склянки
  • Борошно хлібна - 1 1/2 склянки, Цукор гранульований - 1 ч. л
  • Дріжджі сухі, швидкодіючі - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Олія оливкова екстра класу - 1 1/2 ст. л.
  • тепла Вода - 1 склянка
  • *
  • Яєчні білки - 3 шт.
  • Марципан розм'якшений - 1/2 склянки
  • Малиновий джем без кісточок - 1 склянка
  • Свіжа малина - 1 1/2 склянки
  • Мигдальні пелюстки - 1 1/2 склянки
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Малинова піца з марципаном і мигдалем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати солодку піцу з малиною:

1. Приготувати тісто для піци. У великій мисці змішати два види борошна, просіяти. У чаші кухонного комбайна або у великій мисці змішати 2 склянки борошняної суміші, цукор, дріжджі і сіль. Відставити в сторону. В іншій невеликій мисці змішати масло і теплу воду. Поступово влити цю суміш в борошняну, ретельно перемішати, вмішати ще 1 склянку борошна.

2. Замішувати тісто (на повільне швидкості, якщо комбайном) близько 4-5 хвилин, або близько 10 хвилин вручну до однорідного, еластичного стану. Сформувати тісто в кулю.

3. Покласти шар тіста в злегка змащену маслом миску, накрити паперовим рушником або харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 2-3 години, тісто має збільшитися в об'ємі в два рази і процес бродіння повинен припинитися.

4. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Тісто для піци обім'яти і розділити на 3 частини (1/3 прибрати в холодильник або використовувати за своїм розсудом), з двох частин сформувати кульки і кожен розкачати в круг (диск), діаметром близько 30 см і товщиною близько 0,5 див.

5. Одну основу для піци покласти на спеціальний металевий диск або на деко, застелене пергаментом.

6. У великій мисці збити білки до стійкої піни. Ввести в білкову масу марципан, перемішати, потім ввести малиновий джем, ще раз обережно перемішати. На два підготовлених коржа нанести марципанову суміш, залишаючи порожнім з кожного краю приблизно 1 див. Поставити піцу в духовку, випікати солодку піцу 10-12 хвилин, до готовності. Дати солодкої піці охолонути при кімнатній температурі.

Кожну піцу посипати 3/4 склянки малини і 3/4 склянки мигдалю. Посипати піцу цукровою пудрою.

Подавати солодку піцу відразу ж.

Вгору