Макарони, запечені з м'ясом в духовці

12 6 15 хв. 75 хв.

Запіканка з макаронів з м'ясним соусом, з апетитною золотистою скоринкою.

Продукти
  • Яловичий Стейк (нарізаний смужками упоперек волокон) — 450 г
  • Помідори м'ясисті (різані скибочками) — 2 шт.
  • Йогурт натуральний без добавок — 2 склянки
  • Яйця (злегка збиті) — 2 шт.
  • Макарони-трубочки (або пір'я тощо) — 120 г
  • Паста томатна — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 2 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (дрібно рубаний) — 2 зубки
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Паприка мелена — 1 ст. л.
  • Бульйон яловичий — 1,25 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Макарони, запечені з м'ясом в духовці? Дуже просто читайте далі...

1. У великому сотейнику розігріти оливкову олію, висипати цибулю і часник, готувати на повільному вогні, помішуючи, близько 5 хвилин.

2. Викласти в сковороду різане м'ясо, готувати на повільному вогні, помішуючи, до коричневого кольору з усіх сторін, близько 2-3 хвилин.

3. Додати до м'яса томатну пасту, посипати м'ясо борошном і паприкою, готувати, помішуючи, приблизно 1 хвилину.

4. Ввести в сковороду бульйон, сіль і перець, довести до кипіння. Зменшити вогонь, готувати м'ясо близько 10 хвилин.

5. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Макарони відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

4. М'ясо викласти у термостійку посуд, зверху викласти скибочки помідора. Макарони відкинути на друшляк, змішати з йогуртом і яйцями і викласти поверх помідорів.

5. Помістити в духовку на 30 хвилин.

Вгору