Макарони в духовці з овочами, в пікантному соусі

14

Просте і домашнє блюдо з макаронів з овочами. Доступне всім, із простих продуктів. Але з цікавою технологією приготування.

Продукти
  • Макарони — 50 г
  • Цибуля — 30 г, Морква — 20 г
  • Перець болгарський — 20 г
  • Кабачок — 20 г
  • Помідор — 40 г
  • Ковбаса варена — 50 г
  • Для соусу:
  • Сметана — 1 ст. л.
  • Сир фета — 2 ч. л.
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Часник — 1 зуб.
  • Цукор — 1 ч. л. (без гірки)
  • Перець
  • Зелень
Приготування

Як робити: Макарони в духовці з овочами, в пікантному соусі? Дуже просто читайте далі...

Зазвичай ми звикли варити макарони у воді. Таким чином макаронні вироби вбирають в себе підсолену воду, збільшуються в розмірі, і ми їх вживаємо. А що, якщо замість води дати макаронів щось цікавіше?! Так і народився цей рецепт макаронів в духовці. Продукти можуть бути абсолютно будь-які.

Як приготувати макарони в духовці з овочами і соусом:

1. Цибулю, моркву, кабачок і перець я нарізав соломкою, обсмажив на максимальному вогні, протягом 3-х хвилин.

2. Змішуємо все це з макаронами. Додаємо помідор, нарізаний кубиками.

3. Сметану і фету змішуємо разом. Додаємо інші інгредієнти і 80 грам води.

4. Змішуємо всі разом в жароміцної форми, накриваємо фольгою, запікаємо макарона в духовці 25 хвилин при 240 градусах.

Приємного апетиту!

Вгору