Макарони зі шкварками по-угорськи

5

Смачно, швидко і ситно. Але з червоною паприкою потрібно звертатися дуже обережно, так як, якщо пересмажити її в олії, то вона повністю згорить і зіпсує блюдо.

Продукти
  • Макарони – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сало копчене – 100 г
  • Паприка мелена – 2 ч. ложки
  • Вегета (за бажанням) – за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Макарони відварити за інструкцією на упаковці, промити під проточною водою.

Шаг №2

Нарізати кубиками сало і натерти цибулю на крупній тертці. Можна цибулю і дрібно порізати.

Шаг №3

Розігріваємо сковороду, відправляємо сало і розтоплюємо його на невеликому вогні.

Шаг №4

Кидаємо цибулю і смажимо буквально кілька секунд, засипаємо паприку і...

Шаг №5

...миттєво відправляємо зажарку в макарони.

Шаг №6

Перемішуємо, за бажанням додаємо вегету, але не забувайте про те, що копчене сало трохи солоне. Не пересолити блюдо!

Шаг №7

Вгору