Макарони з м'ясом (по-флотськи)

8 2 20 хв. 40 хв.

Давно всіма визнаний, «народний» рецепт. Макарони по-флотськи з роками не втрачають своєї популярності. Простий рецепт - макарони по-флотськи готуються з мінімальної кількості продуктів, м'ясо можна використовувати будь-які (або змішаний фарш). Плюс, це ситний і дуже смачний рецепт. Макарони по-флотськи можуть зібрати цілу армію своїх шанувальників.

Продукти
  • Макарони - 320г
  • М'ясо (свинина, яловичина, філе курки) - 240г
  • Маргарин - 50-60 г
  • Цибуля ріпчаста - 80 г (1 шт)
  • Бульйон - 140 мл
  • Сіль - 1-1,5 ч. ложки
  • Перець - 1-2 щіпки
  • Зелень - 0,25 пучка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта макаронів по-флотськи перед вами.

Шаг №2

Як приготувати макарони з м'ясом по-флотськи:

М'ясо помити, нарізати на шматочки.

Шаг №3

Потім м'ясо подрібнити на м'ясорубці або дуже дрібно порубати.

Шаг №4

Почистити і помити цибулю. Нарізати кубиками.

Шаг №5

Розігріти сковороду, розтопити половину маргарину. Викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні, помішуючи, 5-7 хвилин.

Шаг №6

Розігріти сковороду, розтопити другу частину маргарину. Викласти підготовлене м'ясо.

Шаг №7

Обсмажити м'ясо на сковороді, помішуючи, 4-5 хвилин, на середньому вогні. Потім додати пасеровану цибулю, посолити (0,5 ч. ложки), поперчити, влити бульйон, накрити кришкою. Тушкувати під кришкою, до готовності м'яса близько 15-20 хвилин, на середньому вогні.

Шаг №8

Налити в каструлю воду (1-1,5 л), довести до кипіння, посолити (1 ч. ложка). Викласти у окріп макарони відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції (5-10 хвилин), відкинути на друшляк, дати стекти воді. Потім викласти в каструлю.

Шаг №9

Перемішати макарони з м'ясом.
Макарони з м'ясом по-флотськи готові.

Шаг №10

Помити і дрібно нарізати зелень.

Шаг №11

При подачі посипати макарони по-флотськи зеленню.
Приємного апетиту.

Вгору