Мафіни з сиром і чебрецем

9

Ці несолодкі мафіни-булочки готуються з додаванням пармезану і свіжого чебрецю.

Продукти
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 100 г
  • Яйця великі — 2 шт.
  • Олія оливкова екстра класу — 2 ст. л.
  • Йогурт натуральний без добавок — 250 г
  • Чебрець свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Борошно — 250 г
  • Розпушувач — 2,5 ч. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Мафіни з сиром і чебрецем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати мафіни з сиром і чебрецем:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом 12 формочок для мафінів.

2. У мисці змішати борошно, розпушувач і сіль. Ввести пармезан.

3. В іншій мисці змішати яйця, оливкова олія, йогурт і чебрець, збити віночком або міксером. Продовжуючи збивати на слабких обертах, поступово ввести муку, добре перемішати, але не перестаратися, інакше мафіни вийдуть забитими.

4. Викласти тісто в підготовлені формочки і помістити в розігріту духовку. Випікати маффіни з сиром 20 хвилин. Готові маффіни дістати з духовки, дати охолонути на решітці при кімнатній температурі.

Вгору