Мафіни з рожевою водою

13

Готуються ці ніжні мафіни з фісташками і рожевою водою.

Продукти
  • Борошно — 150 г
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 125 г
  • Молоко — 125 г
  • Яйця великі — 2 шт.
  • мелені Фісташки — 50 г
  • Рожева вода — 2 ст. ложки
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Цукор — 150 г
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • *
  • Для крему:
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 125 г
  • Цукрова пудра — 225 г
  • Рожева вода — 0,5 ст. л.
  • Барвник харчовий червоний — 1/8 ч. л.
Приготування

Як робити: Мафіни з рожевою водою? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 170 градусів. Застелити паперовими кошиками 12 формочок для мафінів.

2. У мисці змішати борошно, фісташки, розпушувач і сіль.

3. В іншій мисці збити вершкове масло з цукром до кремоподібного стану. Поступово ввести яйця, добре збиваючи після кожного.

4. Продовжуючи збивати на слабкою швидкості, ввести борошняну суміш, рожеву воду і молоко. Викласти тісто в підготовлені форми, наповнюючи їх на 2/3. Помістити в розігріту духовку на 25-30 хвилин. Готові маффіни дістати з духовки, дати охолонути при кімнатній температурі.

5. Тим часом приготувати крем. Збити вершкове масло з цукровою пудрою до пишного кремоподібного стану. Поступово ввести рожеву воду. Потім поступово ввести барвник, доводячи колір до ніжно-рожевого. Прикрасити кремом остиглі мафіни.

Вгору