Мафіни з маракуєю

13

Самі мафіни і крем для їх прикраси готується з додаванням пюре маракуї.

Продукти
  • Масло кімнатної температури — 125 г
  • Цукор — 150 г
  • великі Яйця — 3 шт.
  • Маракуйя свіжа або консервована, м'якоть — 60 г
  • Сметана — 125 г
  • Борошно — 150 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Лимонна цедра — 1 ч. л.
  • *
  • Для глазурі:
  • Сир вершковий — 90 г
  • Масло вершкове кімнатної температури — 30 г
  • Лимонна цедра — 1 ч. л.
  • Маракуйя свіжа або консервована, м'якоть — 3 ст. л.
  • Цукрова пудра — 225 г
Приготування

Як робити: Мафіни з маракуєю? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 170 градусів. Застелити паперовими розетками 12 формочок для мафінів.

2. У великій мисці змішати борошно, розпушувач і сіль.

3. В окремій мисці збити вершкове масло з цукром до пишної кремоподібного стану. Ввести яйця, добре збиваючи після кожного.

4. Продовжуючи збивати масляну суміш на мінімальній швидкості, ввести муку, сметану, лимонну цедру і 60 г м'якоті маракуї.

5. Викласти тісто в підготовлені форми, наповнюючи їх на 3/4. Помістити в розігріту духовку, випікати маффіни близько 25-30 хвилин, до готовності. Потім дістати з духовки і дати маффинам охолонути при кімнатній температурі.

6. Приготувати глазур. Вершковий сир збити з маслом і лимонною цедрою до однорідного стану. Ввести маракуйю і цукрову пудру, добре перемішати.

7. Змастити мафіни вершковою глазур'ю.

Вгору