Мафіни з манго

9

Ніжні мафіни готуються з додаванням кокосової стружки і манго.

Продукти
  • Масло вершкове (дрібно порізані) — 180 г
  • Манго (нарізаний скибочками) — 1 шт.
  • Кокосова стружка — 125 г
  • Борошно — 75 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Цукрова пудра — 225 г
  • Цедра лайма — 1 ст. л.
  • Яєчні білки — 6 шт.
Приготування

Як робити: Мафіни з манго? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Застелити паперовими розетками 12 формочок для мафінів.

2. У сотейнику на слабкому вогні розтопити вершкове масло, готувати близько 1 хвилин, до золотистого кольору, але не до коричневого. Зняти сотейник з плити.

3. У мисці змішати борошно, розпушувач, сіль, цукрову пудру, кокосову стружку і цедру лайма.

4. В окремій мисці збити яєчні білки до пишного стану. Поступово ввести в білки борошняну суміш і розтоплене вершкове масло, акуратно перемішати.

5. Викласти тісто в підготовлені форми, наповнюючи їх на 3/4. Згори вкласти по 1 скибочці манго. Помістити в розігріту духовку на 15-18 хвилин, до золотистого кольору. Дістати готові маффіни з духовки, дати охолонути протягом 5 хвилин, а потім дістати з формочок, дати повністю охолонути.

Вгору