Як робити: Цибулевий кіш (пиріг)? Дуже просто читайте далі...
Як приготувати цибульний кіш:
1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.
2. Тісто розкачати в пласт товщиною 3 мм Застелити тестом круглу жаростійку форму діаметром 25 див.
3. У великій сковороді розігріти оливкову олію, висипати цибулю, смажити, помішуючи, до м'якого стану, 5-7 хвилин.
4. У великій мисці змішати яйця, вершки і сир, посолити і поперчити за смаком. Викласти цю суміш смажену цибулю, добре перемішати. Викласти цибульну начинку в підготовлену корж і помістити цибульний кіш в розігріту духовку на 15 хвилин, а потім збільшити температуру до 200 градусів і випікати ще 15 хвилин.
Подавати цибульний кіш теплим або охолодженим.