Цибулевий кіш (пиріг)

8

Цибульний пиріг готується з листкового тіста і цибулі, з додаванням сиру.

Продукти
  • Цибуля (нарізаний соломкою) — 12 шт
  • Сир " ементаль (подрібнений на тертці) — 220 г
  • Яйця великі — 5 шт.
  • Вершки жирні — 250 г
  • Тісто листкове — 250 г
  • Олія оливкова екстра класу — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Цибулевий кіш (пиріг)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати цибульний кіш:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. Тісто розкачати в пласт товщиною 3 мм Застелити тестом круглу жаростійку форму діаметром 25 див.

3. У великій сковороді розігріти оливкову олію, висипати цибулю, смажити, помішуючи, до м'якого стану, 5-7 хвилин.

4. У великій мисці змішати яйця, вершки і сир, посолити і поперчити за смаком. Викласти цю суміш смажену цибулю, добре перемішати. Викласти цибульну начинку в підготовлену корж і помістити цибульний кіш в розігріту духовку на 15 хвилин, а потім збільшити температуру до 200 градусів і випікати ще 15 хвилин.

Подавати цибульний кіш теплим або охолодженим.

Вгору