Промінь Прибалтики в келиху (коктейль)

1 23 хв.

Всього 23 хвилини копіткої і неквапливою роботи - і це диво вже готовий радувати Вас своєю присутністю на обідньому вечірньому столі! Відчуйте смак, знайомий усім балтійським селянам з дитинства!

Продукти
  • Кава - 2 столові ложки
  • Молоко - 50-75 грамів (за смаком)
  • Горішки волоські (лісові) - за смаком
  • Пиво (бажане «Aldaris» або «Cesu», ну або інші Прибалтійські виду пива) - 400 грам
  • Товчені сухарі - за смаком :)
  • Цукор - 8 грам
Приготування

Як робити: Промінь Прибалтики в келиху (коктейль)? Дуже просто читайте далі...

Пропонуємо Вам відчути атмосферу прибалтійської села! Даний смак знайомий всім прибалтам практично з дитинства. Цей коктейль - невід'ємний атрибут будь-якого святкового вечора в Прибалтиці (особливо в Литві). Спробуйте, і Ви не залишитеся розчарованими!

1) Беремо келих (бажано прозорий). Не менше 500 грам.

2) Наповнюємо келих пивом (приблизно 400 грам). Найкраще прибалтійські види пива - для більшого занурення в атмосферу ;)

3) Додаємо теплого молока (треба нагріти приблизно до 70 градусів).

4) Акуратно помішуємо, чекаємо, поки температура коктейлю знизиться до кімнатної.

5) Беремо дві столові ложки кави і акуратно засипаємо в келих.

6) Розмішуємо кави.

7) Акуратно збовтуємо, чекаємо появи піни. Посипаємо піну горішками. Піну можна посипати мініатюрним кількістю цукру!

8) До горішкам можна додати трохи товчених сухарів!

9) Приємного апетиту!

Вгору