Лобіо рюмили

10 4 20 хв. 90 хв.

Серед десятків рецептів лобіо кожен може знайти той, що доведеться йому за смаком. Спробуйте рецепт лобіо рюмили з червоної квасолі з смаженою цибулею і горіхами.

Продукти
  • Квасоля червона - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Горіх волоський - 80 г
  • Зелень петрушки - 0,5 пучка (за смаком)
  • Кінза - 0,5 пучка (за смаком)
  • або кріп - 0,5 пучка (за смаком)
  • Оцет 9% - 1-2 ч. ложки (за смаком)
  • Сіль - 0,5-1 ч. ложка (за смаком
  • Перець - 0,25 ч. ложки (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта перед вами.

Як приготувати лобіо рюмили:

Шаг №2

Квасоля перебрати, помити, залити холодною водою. Замочити на 2-3 години. Воду злити.

Шаг №3

Попередньо замочену квасолю залити холодною водою. Поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння. Потім відварити до готовності на середньому вогні (близько години).

Шаг №4

Квасоля процідити.

Шаг №5

Цибуля ріпчаста почистити, помити, нарізати кубиками.

Шаг №6

Зелень помити і дрібно нарізати.

Шаг №7

Волоські горіхи розчавити качалкою.

Шаг №8

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Викласти в гаряче масло цибулю. Пасерувати, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хвилини.

Шаг №9

Квасолю викласти в миску, заправити пасерованою ріпчастою цибулею, протертими горіхами, оцтом, дрібно січеною зеленню, перцем і сіллю за смаком.

Шаг №10

Добре перемішати. Лобіо рюмили готово.

Шаг №11

Приємного апетиту!

Вгору