Литовські чаклуни з м'ясом

12 2

Литовські чаклуни, з м'ясним фаршем з грибами у вершковому соусі з крихтою з білих грибів.

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 100 г
  • Вода - скільки борошно візьме
  • Сіль - 1/4 ч.л.
  • Шпинат заморожений - 15 г
  • Для начинки:
  • Фарш св/гов - 50 г
  • Цибуля ріпчаста - 30 г
  • Печериці - 30 г
  • Петрушка
  • Спеції
  • Для соусу:
  • Цибуля ріпчаста - 30 г
  • Вершки 22% - 80 г
  • білий Гриб сушений - 5 м
Приготування

Як робити: Литовські чаклуни з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати чаклуни з м'ясом:

1. Заморожений шпинат заливаємо окропом, пробиваємо блендером, змішуємо з борошном, дрібкою солі, і вимішуємо однорідне пружне тісто. Обтягуємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на годину.

2. Для начинки я дрібно нарізав цибулю та печериці, обсмажив їх досить ретельно і довго, щоб посилити смак грибів.

3. До фаршу додаємо наші цибулю з грибами, солимо, перчимо, додаємо рубану петрушку.

4. Розкачуємо тісто тоненько, вирізаємо прямокутники, викладаємо в середину начинку і загортаємо чаклуни з м'ясом, як цукерку.

5. Відварюємо чаклуни з м'ясом в підсоленій воді хвилин 7.

6. Для соусу нарізаємо дрібним кубиком цибулю, обсмажуємо до рум'янцю. Вливаємо вершки, додаємо крихту з білого сушеного гриба (я натер його на дрібній тертці), солимо і перчимо. Подаємо чаклуни на грибному соусі.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Шаг №3

Вгору