Лікер яєчний а-ля «Адвокат»

6

Оксамитовий яєчно-молочний лікер, приготований в домашніх умовах, нічим не поступається імпортним лікерів. Зберігати такий домашній яєчний лікер можна три місяці, а закінчується він, як правило, раніше :)

Продукти
  • Жовтки - 4 шт
  • Цукор - 200 г
  • Згущене молоко - 200 г
  • Горілка - 250 г
  • Ром або коньяк - 100 г
Приготування

Як робити: Лікер яєчний а-ля «Адвокат»? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати домашній яєчний лікер:

1. Збити жовтки з цукром.

2. Додати в масу згущене молоко і знову збити.

3. Поставити на водяну баню» і постійно помішувати до загустіння і розчинення цукру.

4. Гарячу суміш не доводити до кипіння, зняти з вогню і трохи остудити.

5. Влити горілку і коньяк маленькими порціями, ретельно перемішуючи.

6. Розлити по пляшках і закрити кришками. Охолодити в холодильнику. Лікер готовий! Зберігати домашній яєчний лікер в холодильнику до трьох місяців.

Приємного апетиту!

Вгору