Коржі з ковбасно-сирною начинкою

10 6 60 хв. 60 хв.

Рецепт коржів на кефірі до вашого столу. Смачне і швидке рішення продуктового питання :)

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 2 склянки
  • Кефір - 1 склянка
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Олія рослинна - 5 ст. ложок
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Начинка:
  • Сарделька - 1 шт.
  • Сир твердий - 150 г
  • Яйце куряче варене - 1 шт
  • Зелень кропу - 2 ст. ложки
  • Для смаження коржів:
  • Рослинна олія - 30 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування коржів з начинкою.

Шаг №2

Як приготувати коржі з начинкою:

Яйце вбити в кефір, влити рослинне масло, перемішати. Всипати борошно, сіль. Перемішати виделкою.

Шаг №3

Замісити мягенькое тісто. Накрити миску з тестом і залишити на 10-15 хвилин.

Шаг №4

Очистити сардельку, нарізати дрібними кубиками.

Шаг №5

Твердий сир натерти на крупній тертці.

Шаг №6

Яйце очистити і нарізати кубиками.

Шаг №7

Кріп помити і дрібно нарізати.

Шаг №8

У мисці змішати сир, ковбасу, яйця і кріп.

Шаг №9

Розділити тісто на шматочки розміром з мандарин. Розкачати тісто тонко, як на вареники. В середину викласти 1 ст. ложку начинки.

Шаг №10

Зібрати краї тіста разом на верхівці коржі і защипнути корж.

Шаг №11

Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. Викласти коржі швом вниз.

Шаг №12

Смажити коржі з начинкою на середньому вогні 3-4 хвилини з двох сторін, до золотистого кольору.

Шаг №13

Коржі на кефірі з сирно-ковбасної начинкою готові.
Приємного апетиту!

Вгору