Лінивий яблучний штрудель

5 15 хв. 30 хв.

Немає настрою возитися з тестом? Приготуйте яблучний штрудель для ледачих - в лаваші.

Продукти
  • Лаваш тонкий - 3 аркуша
  • Яблука - 6 шт.
  • Родзинки - 100 г
  • Цукор - 120 г
  • Рослинна олія - 100 мл
Покрокове приготування
1 Лінивий яблучний штрудель, шаг 1

Як приготувати яблучний штрудель з лаваша:

Для початку родзинки залити кипяткои і залишити на 10-15 хвилин набухати, після чого злити воду.

:)
2 Лінивий яблучний штрудель, шаг 2

Яблука натерти на крупній тертці. Зайвий сік злити. Можете його випити, він нам не знадобиться.

3 Лінивий яблучний штрудель, шаг 3

Змішати терті яблука з родзинками.

4 Лінивий яблучний штрудель, шаг 4

Лаваш, якщо великий і прямокутний, розрізати навпіл, якщо квадратний або круглий, залишити як є. Змастити злегка лист з одного боку рослинним маслом за допомогою пензлика. Посипати кожен аркуш 1 ст.л. цукру.

5 Лінивий яблучний штрудель, шаг 5

Розподілити по всьому листу лаваша яблучну начинку і згорнути рулетом.

6 Лінивий яблучний штрудель, шаг 6

Розкласти штрудель яблучний з лаваша на деко. Змастити зверху рослинним маслом і злегка посипати цукром для смаку і краси.

7 Лінивий яблучний штрудель, шаг 7

Відправити наш «штрудель» в духовку до підрум'янення приблизно на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

8 Лінивий яблучний штрудель, шаг 8

Готовий штрудель яблучний з лаваша. Приємного апетиту!

Вгору