Ледачі перчики

9

Цей рецепт перчиком стане в нагоді вам, якщо набридли звичайні фаршировані перці =)

Продукти
  • Перець болгарський — 5 шт
  • Рис — 0,5 склянки
  • Фарш (будь-який) — 400 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Яйце — 1 шт
  • Помідори — 1-2 шт.
  • Сир — 200 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Ось, що нам знадобиться для приготування ледачих фаршированих перців)

Шаг №2

Як приготувати ліниві фаршировані перці:

Цибулю дрібно покришити.

Шаг №3

З'єднати відварений до напівготовності рис з фаршем, цибулею, яйцем і додати сіль, перець за смаком. Перемішати до однорідності.

Шаг №4

Перці розрізати навпіл, очистити від перегородок і насіння (можна залишити хвостики для краси).

Шаг №5

Нарізати помідори гуртками, а сир натерти на крупній тертці.

Шаг №6

Укладаємо перці на деко і начиняємо підготовленим фаршем.

Шаг №7

Зверху укладаємо наші помідори.

Шаг №8

І посипаємо сиром. Наливаємо в деко трохи води, ставимо в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
Ледачі фаршировані перці готові. Приємного апетиту! =)

Вгору